Ανδρικά Ρολόγια: Devonworks StarWars Edition 2015

Ανδρικά Ρολόγια e-chap

Ανδρικά Ρολόγια: Devonworks StarWars Edition 2015

Ανδρικά Ρολόγια e-chap

 

Υπάρχει μια λαϊκή σοφία που λέει πως οι άνδρες μένουν για πάντα παιδιά. Απλά μεγαλώνοντας παίζουν με πιο ακριβά παιχνίδια…

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, παίζουν με πολύ ακριβά παιχνίδια.

Ο οίκος Devon, κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα, που στο χώρο της ωρολογοποιίας μπορεί να θεωρηθεί ίσως και το πιο advanced δείγμα. Με διαφορά!

 

Μιλάμε για ένα ανδρικό ρολόι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με το γυαλί του  να έχει αλεξίσφαιρες ιδιότητες. Η φόρτιση (!) του γίνεται wireless μέσω ειδικού εξοπλισμού (φανταστείτε κάτι σαν wireless φορτιστή) και του παρέχει αυτονομία δύο εβδομάδων.

350 διαφορετικά κομμάτια, 313 ηλεκτρικές διεπαφές και 4 μικροεπεξεργαστές, είναι μόνο λίγα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του…

Ανδρικά Ρολόγια e-chap

Φυσικά, εμπνευσμένο από τη διάσημη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας του George Lucas, σχεδιαστικά παραπέμπει σε σκηνές και “βιώματα” των ταινιών. Οι fans σίγουρα μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ!

Από θέμα μεγέθους, σίγουρα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε “τούμπανο”,αφού σε διαστάσεις είναι 5X6 εκατοστά! Στην πρώτη ματιά ίσως δυσκολεύει λίγο στην πλήρη κατανόηση του καντράν του (Μα δες λέξη που χρησιμοποιώ!), αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό σίγουρα θα γίνεται και λιγότερα αισθητό.

Μέγεθος, τεχνολογία και αισθητική, το κάνουν χωρίς καμία αμφιβολία να είναι από εκείνα τα Ανδρικά Ρολόγια που -ας το παραδεχθούμε- όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε!

Βέβαια να μην ξεχνάμε όμως, πως πρόκειται καθαρά για ένα concept model ρολόι που οι σχεδιαστές του στην Devon περισσότερο θέλησαν να κάνουν επίδειξη της τεχνογνωσίας τους. Κατ’ εμέ πάντως, τα κατάφεραν μια χαρά! Αξίζει να δείτε και το video που παρατίθεται στη συνέχεια και είμαι σίγουρος πως θα καταλάβετε πολλά περισσότερα περί τίνος πρόκειται!

Η τιμή του; Κοστίζει 28.500$ και θα βγουν μόνο 500 αριθμημένα κομμάτια.

Στο site του οίκου βεβαίως, αν σας περισσεύουν τα χρήματα, μπορείτε να το παραγγείλετε 😉

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *